Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Tvätta ansiktet med DETTA och säg farväl till rynkor och dålig hud!

Att vi alla blir äldre är svårt att göra någonting åt. Kanske saknar man sin gamla skrynkelfria hud när man börjar komma upp i åren. Om man vill göra något åt detta är det ofta bara dyra plastikkirurgiska ingrepp som är lösningen. Men det finns faktiskt en hemmagjord mask du kan prova som gör att du ser mycket yngre ut.


Masken har en lyftande effekt på huden och kan avlägsna upp till 10 år från ansiktet. Är inte det inte helt fantastisk?

Denna hemmagjorda mask kommer bli ett alternativ till dyra kosmetiska behandlingar i skönhetssalonger. Folk kan som använt den säger sig att få liknande effekter som när dom använt Botox.
Men det bästa är att masken är helt naturligt och inte innehåller något skadligt för huden, bara naturliga ingredienser.

Detta stramar åt huden BÄTTRE än botox och kommer göra underverk med din hud.

Detta stramar åt huden BÄTTRE än botox och kommer göra underverk med din hud.

Du kommer se stora resultat redan efter första gången.

Masken kommer bestå av bikarbonat och kokosolja som har antiseptiska och antiinflammatoriska egenskaper och gör underverk på trött hud. Bikarbonat balanserar pH värdet i huden vilket är helt avgörande om man vill ha en fin hud. Kokosolja är även otroligt bra för din hud. Det är fullt av näringsämnen som ger huden ny energi och ser fräsch ut.

Detta behöver du:

  • 2 matskedar kokosolja
  • 1 matsked bikabonat

Gör så här:

Blanda först ingredienserna så du får en smet.

Tvätta sedan ansiktet först, och lägg på smeten i ansiktet under 10-15 minuter. När masken torkat, skölj av med varmt vatten och torka ansiktet försiktigt med en handduk.
Dela denna fantastiska ansiktsmask med dina vänner – dom kommer tacka dig.

Se mer i videoklippet här under: