Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Tror du att du varit sjuk på riktigt? Se då dessa hemska sjukdomar

Tror du att du varit sjuk på riktigt? Då ska du bara se dessa hemska sjukdomar som har drabbat en del människor runt om i världen. Dessa sjukdomar får min förkylning att framstå som löjlig.


Från gigantiska huvuden till horn på människors öron så ska vi nu få se 10 av dom värsta och hemskaste sjukdomarna i världen.

Elephantiasis är en sjukdom som bokstavligen gör att du liknar en elefant, men den kommer att bli utdöd år 2020. Eymyketom även känt som Madura Foot är en fruktansvärd fotsjukdom som orsakar amputation. Aquagenic Urticaria är en sjukdom som gör dig allergisk mot vatten!

Blaschkos linjer gör att pigmenteringen av din hud visas i vita s-formade och v-formade linjer. Filariell mask är en parasit man kan få i ögat. Det är den andra vanliga orsaken till blindhet i världen.
Cancrum Oris, även känt som Noma, är en sjukdom som äter bort vid vävnad i din käke, 20% överlever sjukdomen.

Även om många sjukdomar är väldigt ovanligt så finns det en del som drabbas runt om i världen. När man ser det så inser man plötsligt att man själv inte riktigt har varit sjuk. Även om det kan vara jobbigt att ha feber och halsont så går det ju inte att jämföra med dessa sjukdomar.

Man blir också påmind om att man alltid ska ta hand om sig och sin kropp för att undvika att blir sjuk.