Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Tjejen letade efter en mycket rik pojkvän. Svaret hon fick från bankmannen? Klockrent!

En kvinna som sökte en rik man satte in en annons och skrev följande:


”Jag ska vara helt ärlig. Jag fyller 25 år i år. Jag är väldigt vacker, har klass och god smak. Jag vill gifta mig med en man som har en lön på $ 500.000 (cirka 4 miljoner) eller mer.

Mina krav är inte höga. Finns det någon på denna webbplats som har en inkomst på $ 500.000 per år? Är du gift? Jag undrar: vad ska jag göra för få gifta mig med en rik person som du?

Bland dem som jag har dejtat, hade den rikaste en årslön på $ 250,000 (ca 2 miljoner), och det är min nedre gräns. Allt annat är inte av intresse för mig.

Jag vill ställa dessa frågor:

1) Var lever så många av ni rika män själva?

2) Vilken åldersgrupp ska jag satsa på?

3) Varför de har flesta fruarna till rika män så vanligt utseende? Jag har träffat en del kvinnor som inte ser bra ut och inte är intressanta, men som ändå kan gifta sig med rika män.

4) Vad avgör vem ni vill gita er med (Mitt mål är att gifta sig).

– Ms Pretty ”

Här är svaret från VD:n för banken J.P. Morgan:

”Kära Ms. Pretty,
Jag har läst ditt inlägg med stort intresse. Jag antar att det finns fler tjejer med samma fråga som du. Låt mig analysera din situation som en professionell investerare. Min årsinkomst är högre än $ 500.000, som kommer att uppfylla dina krav, så jag hoppas att alla förstår att jag inte slösar tid här. Från min synvinkel som en affärsman, är det en dålig idé att gifta sig med dig. Svaret är ganska enkelt, så låt mig förklara det.

Om man bortser från detaljerna, kan man se att du försöker göra ett byte med ”skönhet” och pengar ”: Person A ger skönhet och person B betalar för det.
Hur som helst, det finns ett problem här. Skönhet kommer att försvinna, men mina pengar försvinner inte utan goda skäl. Faktum är att mina löner kan stiga från år till år, men du kommer inte bli sötare med åren.

Ur ekonomisk synvinkel, jag är bara ett erkännande av resurser, och du är en tillgång som kommer skrivas av. Det är bara inte normal avskrivningstid, men exponentiell avskrivning. Om det är det enda du har, kommer ditt värde att vara mycket lägre om 10 år.

Någon som tjänar över $ 500.000 per år är inte en osmart. Jag skulle vilja råda dig att sluta leta efter rika män. Och förresten, du kan göra dig själv rik och tjäna $ 500.000 per år. Det är mycket bättre än att hitta en rik man.

Hoppas detta svar hjälper.

Undertecknat,
J.P. Morgan VD »

Dela gärna detta med dina vänner om du tyckte det var ett bra svar!