Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Sanningen bakom artisten Adeles otroliga förvandling avslöjad

Artisten Adele är en av världens mest kända och uppskattade artister. Hon har gjort många fantastiska låtar som vi har fått ta del av.


När det nu blivit ett nytt år har många som nyårslöfte att leva mer hälsosamt, och detta verkar vara precis vad Adele har gjort.

Hon visar nu upp sin superkropp som verkligen är en total förvandling från hur vi brukar få se henne.

– Först kände vi knappt igen henne eftersom hon gått ned så mycket i vikt, säger hennes fan Lexi Larson som träffade henne på den karibiska ön Anguilla, enligt People

– Hon berättade för oss att hon gått ned omkring 45 kilo i vikt, och att det är en galet positivt erfarenhet.

En källa till People säger att detta inte bara handlar om henne och hennes utseende, utan att det är något mycket större.

– Det är lätt att fokusera på hennes fysiska förändring, men sanningen är att det handlar om något mycket större, säger källan.

– Hon nådde en punkt där hon inte mådde bra. Hon visste att hon behövde förändra någonting, eftersom hon ville vara hälsosammare för sin son. 

Det verkar vara hennes son som har inspirerat henne.

– Det handlade aldrig om att gå ned i vikt. Hennes viktnedgång blev en följd av att hon drog ned på drickandet och äter mer riktig mat.  Men hon älskar också sin fysiska förändring. Hon är mer självsäker, klär sig annorlunda och hon verkar helt enkelt gladare överlag.

Dela gärna detta vidare om du också blev imponerad av Adeles fantastiska resultat.