Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Pitbullen går utan koppel, rakt mot ett skrikande barn. Vad som händer då chockar alla!

Stacie Rae English beskriver i ett Facebook-inlägg vad hennes bror lät sin pit bull göra på gatan utan tillsyn en kväll:

“Min bror Shelby var ute och gick med sin pit bull Hurley, klockan 10 på kvällen. När han går med honom tar han att av kopplet så att han kan göra det han älskar mest: utforska alla spännande saker runt omkring.


Plötsligt hörde de ett barn skrikande, och innan min bror visste det, sprang Hurley mot skriket. Min bror följde efter, och sedan såg han Hurley dra bort en orm från den lilla pojken och kasta bort den. “

“Senare upptäckte man att Hurley hade dödat ormen. Men den lilla pojken sprang snabbt till sin mamman, och de gick in i bilen och körde iväg. Min bror kunde inte ta reda på mer om vem de var (vi tror att de blev väldigt upptagna eftersom pojken kanske var biten och var tvungen att åka till akutmottagningen).

Min bror ringde en veterinär och frågade om de kunde kontrollera om Hurley också hade blivit biten. “

“Men till min brors stora chock kom när Hurley började svälla runt halsen och han fick skum i munnen. Veterinärerna hittade två bittmärken i hans övre läpp.

Shelby och Hurley stannade över natten på veterinärkliniken. De kom hem i morse. Tack och lov mår Hurley bättre nu. Det såg väldigt hemskt ut med den svullna halsen och skummet runt munnen. “

Senare fick vi reda på att den lilla pojken hade snubblat och föll bredvid några ormar, och att Hurley räddade honom från att bli biten. Vi försöker fortfarande ta reda på vem pojken är för att ta reda på om han är okej.

Denna pitbull är vår hjälte! Jag hoppas att den här historien får människor att sluta ha fördomar mot den här rasen.

Hurley riskerade sitt eget liv för att rädda en liten pojkes liv, det visar hur mycket hjärta denna hund har.

Dela gärna den fantastiska historien med dina vänner på Facebook!