Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Pensionerade lärarens avskedsbrev hyllas av tusentals – håller du med?

Det är en ständig debatt om hur man uppfostrar barn i skolan på bästa sätt. Samtidigt som det finns många skötsamma elever, finns det ofta en och annan som inte vet hur man uppför sig.


En pensionerad lärare valde att skriva en insändare till tidningen och skriva om hur han tycker att man ska uppfostra barn i skolan på bästa sätt.

Texten har hyllats av tusentals, och så här ser den ut:

”Som pensionerad lärare är jag trött på alla människor som inte vet någonting om offentliga skolor, som inte har varit i ett klassrum nyligen, eller som tror att de kan fixa till vårt utbildningssystem.

Lärarna är inte problemet! Det är föräldrarna som är problemet. De lär varken barnen hyfs eller respekt – barnen har inte ens allmän kunskap om hur man kommer överens med andra människor.

Barnen kommer till skolan i skor som kostar mer än lärarens kläder – samtidigt har de inte ens med sig papper eller penna till lektionen. När du tittar på skolor som ”misslyckas”, titta på föräldrarna och barnen. Kommer föräldrarna på föräldramöten? Pratar de regelbundet med lärarna? Ser de till att barnen är beredda och har den nödvändiga utrustningen? Ser de till att barnen gör sina läxor? Har de fungerande telefonnummer?

Tar eleverna anteckningar i klassen? Gör de sina läxor? Lyssnar de på lektionerna eller är eleven en av dem som stör och förstör för de andra?När du tittar på dessa faktorer inser du att det inte är skolorna som misslyckas, det är föräldrarna.

Lärare kan inte göra både sitt jobb och föräldrars jobb. Fram till dess att föräldrar kliver fram börjar göra sitt jobb kommer det inte bli bättre!”

This was posted in the newspaper today !!!

Publicerat av Tony Flowers Torsdag 16 februari 2017

Håller du med om det läraren skriver här?