Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Paret födde trillingar. Då ser mamma något i ansiktet på den nyfödda som chockar hela sjukhuset!

Så länge Amber och Levi har varit tillsammans har det unga paret önskat att starta en familj. Få någon att ta hand om, någon att älska. När paret äntligen fick sin första dotter var dom naturligtvis överlyckliga. När de välkomnade sin andra dotter var de lika stolta som första gången 
och undrade om de kanske skulle skaffa ännu några fler barn.


Så det var inte konstigt att de fick en stor chock när det visade sig att Amber hade blivit gravid igen. Den här gången kunde läkarna berätta för henne att hon också förväntade sig trillingar, vilket hon knappast trodde var sant. Men den här historien hade ännu en överraskning att bjuda på, alla blev chockade när de insåg att deras tre små änglar hade något extremt oväntat gemensamt.

Att få trillingar i sig är ganska ovanligt. Amber födde flickorna via kejsarsnitt och alla tre vägde exakt 1,8 kilo. Flickorna var lite mindre än vanligt, men de var helt friska.

Istället var det mamma Amber som kämpade för sitt liv. Amber hade ett hjärtstopp under förlossningen och förklarades som död. Men tack vare läkarnas snabba ansträngningar lyckades de återuppliva henne. Hon hade tappat mycket blod då, men hon återhämtade sig, trots att det var mycket nära att hon inte överlevde.

När du ser henne hålla sitt ledsna barn med pappa Levi förstår du varför hon vägrade att ge upp. Hon behövde hålla sig vid liv för att ta hand om sina tre nya flickor!

Men plötsligt, efter att allt var över, märkte familjen och läkarna något ovanligt med barnens ansikten.

Flickorna såg exakt likadana ut! Amber och Levi hade fått identiska trillingar, både i utseende och vikt. Chansen för att ha enäggstrillingar är på 200 miljoner. Snacka om ett mirakel! Läkarna och familjen trodde knappast sina egna ögon!

Grattis till trillingarna och en stor kram till er alla! Vänligen dela denna fina historia vidare om du önskar denna speciella familj lycka till i framtiden!