Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Paret fick dålig service på restaurangen. Då skrev de ett meddelande som chockade servitrisen!

Makenzie och Steven Schultz skulle fira sitt sjätte bröllopsdag, men en fin middag i hemstaden Cedar Rapids, Iowa (USA). Men firandet blev inte helt som de hade tänkt sig.

Makenzie och Steven träffades för 10 år sedan när de båda arbetade som servitör på samma restaurang. De vet hur jobbigt arbetet kan vara, och när de såg hur stressad servitrisen var på deras bröllopsdag, bestämde de sig för att ge honom det erkännande som han förtjänade.


Läs Makenzies Facebook-inlägg nedan – det är inte utan anledning att det gillades av 1,5 miljoner människor!

“Okej, så här var det: Vi fick väldigt dålig service ikväll. Det tog 20 minuter att få vatten, 40 minuter att få förätten och över en timme för att få huvudrätten. Folk runt omkring oss pratade om restaurangen och hur dåligt allting var .. »

“Ja, det var hemskt.

Men det var uppenbart att problemet var att de var underbemannade, inte servitrisen. Han sprang runt som en galning och verkade inte irriteras av någon av sina gäster.

Vi såg att han hade 12 bord, plus baren att ta hand om. Det är mycket mer än en person kan hantera! ”

“När jag satt där och tittade på när han studsade fram och tillbaka och bad om ursäkt till människor som väntade, sa jag till Steven: ‘Wow. Det brukade vara vi.”

Jag saknar inte men jag gillade jobbet. Jag gjorde det mest för dricks.

Steven och jag enades om att det skulle vara trevligt att göra något för pojken som serverar, eftersom han förmodligen skulle få dåligt med dricks på grund av den långsamma servicen. “

På kvittot skrev paret: ‘Vi har båda varit i dina skor. Vi vet hur det känns 🙂 ‘ – så de lämnade $ 100 (cirka 1000:-) i dricks till den stressade servitrisen.

Makenzie avslutar Facebook-inlägget med ett viktigt budskap:

“Vi hade gått långt innan han såg kvittot, och jag publicerade inte detta för att få en klapp på axeln. Jag delar bara berättelsen som en vänlig påminnelse om att se hela bilden innan du dömer någon.

Och kom alltid ihåg var du kommer ifrån. ”

Kloka ord och en otroligt bra gärning.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!