Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

På skolbalen känner hon sig fin. Men det läraren säger om brösten får nätet att koka.

Liksom alla andra studenter var Tiffani Taylor förväntansfull och glad innan studentbalen. I USA är det, som ni kanske vet, en höjdpunkt för de flesta tonåringar. Tiffani hittade en klänning som hon kände sig väldigt fin i. Hennes känslor dagen innan den stora dagen var bara positiva.


Hon åkte till skolan och kände sig strålande vacker, men bara några sekunder senare träffade hon en lärare som kommenterade hennes klänning på ett sätt som fick tonåringen att börja gråta.

Ståtlig, vacker och glad. Ingenting kunde förstöra Tiffanys ball – utom för en en lärare. När Tiffani kom till Maryville High School fick hon höra att hon var tvungen att klä på sig.

“Vi vuxna flickor måste tänka på hur vi klär oss,” sade läraren, som sedan tvingade Tiffani att bära en jacka resten av kvällen.

Hon tyckte att tonåringens klädval var för vulgärt för en kvinna av “hennes storlek.”

Tiffani blev chockad. Hon sprang in på toaletten och grät. Men en av hennes närmaste vänner kunde inte bara låta situationen rinna ut i sanden. 

Hennes vän tog en bild av tonåringen i sin klänning för att posta på Facebook. Inlägget delades snabbt med över 11 000 gånger och 40 000 stycken som tryckte på gilla-knappen – och lärarens hån drunknade i en ström av hyllningar till Tiffani.

Se mer i videoklippet här nedanför. Och dela gärna detta vidare om du också tycker att man ska få ha på sig vad man vill.