Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

OTROLIGT! Denna växt dödar 98 procent av cancercellerna på bara 16 timmar!

Forskare vid universitetet i Washington har gjort en mycket sensationell upptäckt, nämligen Artemisinin. Det är den aktiva ingrediensen i Artemesia annua L, vilket är ett effektivt verktyg i kampen mot cancer. Kineserna började använda växten för behandling av malaria för länge sedan, och det har gjort underverk. Nu verkar det alltså också som att cancerceller kan försvinna med denna växt.


I experimentet behandlades bröstcancerceller med en blandning av artemisinin och järn i 16 timmar. Efter bara 8 timmar förstördes 75 procent av cancercellerna. När man hör detta blir man verkligen glad, detta är fantastiska nyheter.

De testade också detta på andra typer av cancerceller, och i experiment med leukemi-celler var det särskilt framgångsrikt: efter bara 8 timmar var ALLA cancerceller helt förstörda.

“I cellkulturer är artemisinin omkring 100 gånger mer effektivt vid dödande av cancerceller än kända cytotoxiska medel”, förklarar forskningschef Henry Lai. Artemisinin kan därför vara särskilt lämpligt för de typer av cancer där tidigare behandling inte har lyckats.

Även om detta bara är i ett tidigt stadie, så är det verkligen fanatiskt positiva nyheter. Förhoppningsvis kan fler bli hjälpta av denna upptäckt så att man inte behöver drabbas av cancer.

Dela dessa fantastiska nyheter med dina vänner, så dom också får läsa det!

Add comment