Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Naomi, 19, attackerar Greta Thunberg – kallar sig ”anti-Greta” och klimatrealist

Det är få i världen som inte vet vem Greta Thunberg är idag. Hon har blivit känd som en av världens främsta klimataktivister. Men hon har samtidigt rört upp starka känslor bland folk som inte håller med henne.


En av dessa är Naomi, 19 år. Hon kallas för ”anta-greta” och är klimatrealist vilket innebär att hon inte tror på klimathotet. Hon ska under veckan håla tal på ett konvent för konservativa i USA, skriver Ladbible.

Naomi väljer nu att gå till hård attack med Greta Thunberg:

– Världen kommer inte att gå under på grund av klimatet. Däremot blir vi matade med en dystopisk agenda från klimatalarmister som påstår att vi människor förstör planeten och att våra unga inte har någon framtid.

Hon fortsätter:

– Jag tycker att vi måste sluta med den här alarmismen som gör oss till fångar i våra egna huvuden. Få inte panik, tänk istället, säger hon i ett klipp som är en tydlig blinkning till ett av Gretas tal där hon uppmanade till panik.

Naomi kommer att hålla tal på CPAC-konferensen. CPAC står för Conservative Political Action Conference och under förra året besöktes konferensen av hela 19 000 personer.

Vad tycker du om det Naomi säger? Håller du med henne eller Greta?

Lämna gärna en kommentar och säg vad du tycker.