Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Motorcyklisten tror att bilisten är berusad. Men när han öppnar dörren, ser han den hemska sanningen!

En man på en motorcykel bevittnade något mycket obehagligt förra vintern. Han var på väg hem från jobbet när han plötsligt såg en bilist – som uppträdde mycket konstigt på vägen.

Bilen gled fram och tillbaka över vägen och körde till och med djupt i diket. Motorcyklisten och andra bilister slog på sina varningsblinkers för att hålla andra trafikanter borta från bilen.


När bilen körde rakt in i en stolpe och bara fortsatte, insåg motorcyklisten att något var mycket fel. Han var tvungen att stoppa mannen innan något allvarligt hände.

Många trodde att mannen bakom rattet var berusad, men det visade sig vara något helt annat som var anledningen till den hänsynslösa körningen.

Bilen blev mer och mer skadad och så småningom punkterades ett däck och lämnade mannen fast i diket. Motorcyklisten närmade sig försiktigt medan mannen i bilen fortfarande gav full gas. Då öppnade motorcyklisten dörren och försökte kommunicera med mannen, men han svarade nästan inte.

Motorcyklisten stängde av motorn och frågade mannen om han visste vart han skulle. Han nickade bara, men sa fortfarande ingenting. Då misstänkte motorcyklisten och de andra bilisterna att mannen hade diabetes – eller drabbades av stroke.

De tog mannen ut ur bilen och ringde en ambulans. På sjukhuset bekräftades det: mannen hade fått en stroke.

Motorcyklisten, som kallar sig Throttle Fritz på Youtube, berättade att mannen var inlagd på sjukhus. Fyra dagar senare började han må bättre.

Det var otrolig tur att detta gick så bra som det gjorde! Lyckligtvis valde denna motorcyklist och de andra bilisterna att ingripa. Det räddade förmodligen hans liv!

Se den otroliga händelsen i videoklippet nedan.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!

This man had a stroke while driving and total strangers came to his rescue.#diplyful

Publicerat av Diply Facts Tisdag 2 maj 2017