Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Mannens ärliga recension av sexleksaken – gör nu stor succé

En pojkvän som köpte en sexleksak till sin flickvän på nätet var med om något som har väckt stor uppmärksamhet världen över.


Flickvännen kom så pass intensivt att hennes partner nästan skadades – allvarligt.

Det är på e-handels sajten Amazon som pojkvännen har valt att dela med sig av händelsen i en recension av den uppenbarligen makalösa sexleksaken.

Han säger dock att den 25 dollar dyra (cirka 250 kronor) ”oralsexmaskinen” nästan tog livet av honom, skriver The Sun.

Han gav ändå 5 av 5 i betyg på Luvkis Oral Stimulation.

”Okej, så jag köpte den här till min flickvän eftersom jag inte tycker om att slicka henne. Det har inget med henne att göra, men ogillar det bara. Så jag såg den här och tänkte att hon nog skulle tycka om kombinationen av penetration och att stimuleras oralt på samma gång.

Hade dock inte höga förhoppningar på den här på grund av det låga priset, trodde att den skulle vara ganska klen, men vi testade den ändå. Det var lite klurigt först att hitta en position som funkade för oss båda, men när det väl var ordnat, så satte vi gång.

Så jag gled in i henne, hon satte på första nivån på sexleksaken och vi var sedan igång. Efter cirka 30 sekunder så tryckte hon ner leksaken och … jag minns inte vad som hände sedan.

Uppenbarligen så kom så intensivt att hennes ben trycktes rakt ut i hög fart, träffade mig rakt på käken, jag flög bak och in i elementet.

Hon trodde att hon hade dödat mig.

Sammanfattningsvis – efter några värktabletter och en frusen påse med ärtor mot min käke, så kan jag ändå konstatera att det är en bra, välfungerande sexleksak. Om du ska använda den med din partner så föreslår jag att du använder av någon form av stridsutrustning för att skydda dig mot fysiska skador som annars kan uppstå.

/ En skadad pojkvän”

Dela gärna detta vidare med dina vänner så dom också får läsa.