Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Mannen bromsar när han ser den gamla damen. När hon går in i bilen blir han chockad!

Vad denna förare från Martinsburg i USA upplevde visar hur viktigt det är att ta hand om sina medmänniskor. En morgon såg han en kvinna gå mitt på gatan och han stannar för att se vad som är fel.


Han kör fram till den gamla damen, rullar ner fönstret och frågar om allt är okej. Den äldre damen svarade att hon ville åka till Hedges för att handla. 

“Jag blev chockad över att höra detta – Hedges är 10 minuter bort med bil,” förklarar föraren. 

Kvinnan berättade med tårar att hon ursprungligen kom från Hedges, och att hennes son hade dött och att hon då hade flyttats till Martinsburg, där hon inte känner någon.

Föraren blev ledsen av att höra det, och erbjöd henne att åka med:

“Hon såg väldigt ledsen ut, så jag bad henne att komma in i bilen så att jag kunde köra henne.”

Kvinnan heter Isabelle och är 93 år. Hon berättade för föraren om sitt första äktenskap.

Med alla de spännande berättelserna som Isabelle berättade var åkturen slut på nolltid. “Hennes förare väntade på henne framför butiken och blev förvånad när hon kom tillbaka med bara en låda snabbkaffe. På återresan glömde Isabelle sin adress. 

“Vet du var jag bor,” frågade hon förvirrad, och den godhjärtade mannen log och sa, “Nej, men kanske kommer du på det på vägen.”

På vägen tillbaka talade hon om hur hon arbetade i 12 år på en gård och hur hon mötte sin stora kärlek i fruktträdgården.

“Jag kommer förmodligen aldrig att träffa Isabelle igen. Men det var fantastiskt att ta del av hennes livshistoria. Isabelle har berikat mitt liv. »

Det var trevligt att se att det finns människor som den här föraren som hjälper sina medmänniskor.

Dela gärna detta vidare om du tyckte det var bra gjort!