Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Mamman måste begrava sin son. Men 5 år senare ser hon ett ansikte som får henne att förstå allt!

Även om historien om det amerikanska paret Dave och Jane Daulton slutar bra började det som en mardröm. 1984 hade de fem barn och såg fram emot att få sitt sjätte barn Tommy.

Men snart visade det sig att sonen hade Downs syndrom. Dave och Jane beslutade dock att behålla honom. Även om det skulle ge några extra utmaningar, skulle de älska honom lika mycket som de andra barnen.


Men en kort tid senare fick de dåliga nyheter. Deras fyra år gamla son Brian var tvungen att genomgå operation. Han hade fått allergisk reaktion och föll i koma. Tre dagar senare dog han på sjukhuset. Familjen blev förkrossad, men föräldrarna visste att de måste vara starka inför de andra barnen.

Under de närmaste åren kämpade familjen för att övervinna chocken och sorgen. De fem barnen växte upp utan problem. Men 1990 hände något oväntat: Jane hade samma, konstiga dröm, tre nätter i rad. Hon såg ett barn med Downs syndrom och kände genast att barnet behövde hjälp. Hon tog drömmen som ett tecken: Nästa dag ringde hon och hennes man Dave en adoptionsbyrå.

De blev de bekanta med lilla Ben, som, liksom deras son Tommy, föddes med Downs syndrom. De blev omedelbart kär i den lilla pojken. Även om de fick veta att Ben hade en medfödd hjärtfel, valde de att adoptera honom.

Ben var tvungen att genomgå en operation på grund av hjärtsvikt, vilket gjorde Jane och Dave extremt nervösa, med tanke på hur deras son Brian hade klarat det tidigare. Men Ben överlevde operationen. Idag är han en lycklig 28-årig man.

För Jane och Dave var detta ett bevis på att de kunde hjälpa barn med Downs syndrom. 1995 adopterade de lilla Emily, och kort därefter adopterade de en annan liten flicka med namnet Lani.

Familjen växte fram, särskilt efter att ha upptäckt att det fanns många barn i Ukraina som aldrig haft möjlighet att bo i ett ordentligt hem med en riktig familj. De hörde om en tjej som heter Anya och blev det första amerikanska paret som adopterade ett ukrainskt barn med Downs syndrom.

Senare öppnade de också sina dörrar för Jack och Phillipp, samt Marina och Molly.

Under åren växte den lilla familjen till att bestå av 15 medlemmar. Familjen Daulton är verkligen något speciellt. Några av barnen har nu skaffat sina egna familjer, och Jane och Dave är oerhört stolta över sina barn.

Vilken underbar familj. Jane och Dave hittade ett sätt att hantera sorgen medan de hjälpte andra barn.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!