Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Kvinnan som hittats har varit död länge. Men vad som ligger under henne är otroligt!

När människor riskerar att dö utvecklar de något som ibland kan uppfattas som övernaturliga krafter.


Men ingen har samma överlevnadsinstinkter som en mamma när barnets liv är i fara. Denna händelse som inträffade efter en jordbävning bevisar detta.

Räddningsarbetare i februari letade efter överlevande när de kommer till ruinerna av ett hus. En kvinna ligger i en märklig position- nästan som om hon omfamnar något.

Kvinnan har varit död ett tag. Räddningsarbetarna letar efter fler överlevande, men hittar ingen. En impuls får en av dem som går tillbaka till den döda kvinnan. På knäna sitter han bredvid henne och upptäcker något otroligt: ​​i den döda kvinnans armar hittar han ett bunt tyg, och dränkt i det ligger en liten pojke. En läkare kallas omedelbart till platsen för att undersöka barnet.

Men det är inte bara vad de hittar. När de tittar närmare ser de en mobiltelefon och ett meddelande visas på skärmen. Mobilen går runt och tränar alla som läser orden brister i tårar. Meddelandet sa: “Om du överlever, kom alltid ihåg att jag älskar dig.”

Det råder ingen tvekan om att denna mamma gjorde allt hon kunde för att rädda sin son. Denna berättelse har rört miljoner till tårar, för den visar att kärleken övervinner döden själv.

DELA gärna detta om du blev rörd! 

Vilken underbar mamma som offrade sitt liv för sin son! 

Vila i fred.