Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Kvinnan börjar amma på en restaurang – då tar en äldre dam hennes bestick!

Kvinnan var ute och åt på restaurang för första gången sedan födelsen av sin son åtta veckor tidigare. Den lilla pojken började gråta, så hon ammade honom. Det var då en äldre dam kom fram till dem.


Den 22-åriga mamman Briar Lussia McQueen skulle amma sin son Jaxon, och då hade hon en upplevelse som hon snart skulle glömma – och som hon skulle vilja dela med omvärlden.

Mamman, som kommer från Mount Mauganui, Nya Zeeland, skrev om händelsen på sin Facebook, och har delats tusentals gånger sedan dess.

– Idag var första gången jag gick ut och åt frukost ensam med min åtta veckor gamla son. Jag fick in frukost och lite varm choklad när Jaxon började gråta, så naturligtvis gav jag honom mat. Efter några minuter kom en äldre dam fram till mig. 

Jag blev lite förvirrad eftersom jag trodde att hon skulle säga att jag var tvungen att dölja mina bröst, men istället började hon skära min frukost och sa “Vilken bra mamma du är, vi kan inte låta din mat bli kall, Eller hur? ”Jag var ärligt talat i chock. Detta var den sötaste damen någonsin! 

Hur trevlig var inte den här äldre damen? DELA gärna om du håller med!