Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Kvinnan är gravid men vill inte ha barn. Vid födseln brister familjen ut i tårar!

33-åriga Melissa Kayser från den amerikanska delstaten Nebraska, hade en stor dröm: Hon ville bli mamma.


Melissa och hennes partner försökte förgäves att få barn i över 3 år. Efter att ha försökt bli gravid naturligt provade de först hormonterapi, sedan artificiell insemination. Men efter nio misslyckade försök rekommenderades hon surrogati.

“Jag blev krossad. Som kvinna vet du att du kom till världen för att skaffa barn. Om du inte gör det, känner du dig helt värdelös. ” säger Melissa. “Jag var inte säker på om jag kunde se en annan kvinna bära mitt barn i magen.”

Men då fick hennes 3-åriga syster Lisa en idé.

Lisa ville aldrig ha barn själv, men det bröt hennes hjärta att se att hennes lillasyster fick sin största dröm förstörd igen och igen.

”Jag kunde inte se Melissa lida längre. Det gjorde ont. Hon ville bara ha ett barn. Så om jag kunde hjälpa familjen skulle jag göra det. ” sa hon.

Och faktiskt, några veckor efter om de goda nyheterna: Systern var gravid – med tvillingar!

”Min syster hade en bra graviditet. Det var knappast några komplikationer, och jag fick delta i alla ultraljudsundersökningarna. Jag kände till och med barnets första spark.” säger Melissa.

Även om Lisa tyckte om graviditeten, vill hon fortfarande inte ha sina egna barn.

“Jag ser inte mig själv som en mamma. Graviditet var okej, men upplevelsen har inte förändrat min vision om det hela. ” Hon säger. “Men jag är säker på att jag kommer att vara en bra moster för dessa vackra flickor.”

Se gärna hela berättelsen i videon nedan.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!