Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Hur du sover avslöjar vilken personlighet du har – detta test bevisar vem du egentligen är

Hur man sover säger väldigt mycket om personligheten. Fundera på vilken ställning du sover i och se om det stämmer in även på dig.


Dela sedan vidare till dina vänner och se om det stämmer på dem!

1. Om du bara kan somna när du ligger på sidan och båda dina knän sticker ut så är du en lugn och pålitlig person. Du är inte rädd för framtiden och blir inte lätt sårad. Du är positiv och kan utan problem ändra på saker i ditt liv. En jobbig måndagsmorgon är ingen match för dig!

2. Sover du helst i fosterställning så känner du ofta ett behov av att bli förstådd och att skyddas. Att måla tavlor, dansa eller skriva en blogg är ett perfekt utlopp för dina talanger.

3. Sover du på magen med utstickande armar och ben så är du en ledare. Du är impulsiv och initiativtagande. Det är ordning och reda både privat och på jobbet. Du har förmågor som kommer göra dig framgångsrik.

4. Sover du liggandes på rygg är du en person som älskar livet och alltid är positiv. Du gillar att stå i centrum, få uppmärksamhet och du älskar att ha sällskap. Du är alltid ärlig men är envis och arbetar ihärdigt. Du har en mycket stark personlighet!

5. Att sova liggandes på rygg med armarna längs sidorna påvisar att du är en soldat som är välanpassad och har tydliga mål i livet. Du kan vara strikt, pedantisk och krävande, men du ställer mest höga krav på dig själv.

6. Sover du med ena benet höjt och armen över kudden har du troligtvis en oförutsägbar personlighet som har lätt att dras till alla typer av äventyr. Ditt humör kan förändras snabbt och kan förvirra din omgivning. Du har svårt att ta beslut men avger en känsla av lugn och ro till andra.

7. Om fallet är så att du sover på många olika sätt har du troligen en mångsidig personlighet med dolda sidor som du själv inte upptäckt ännu. Den som lever får te.. ska kinesen.