Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Hunden kastades som sopor i en plastpåse. Men då upptäcks något fantastiskt!

Det är alltid hemskt att se detta: djur som inte behandlas bra av sina ägare och lämnas att svälta ihjäl.

Men det hjälparbetarna vid Associated Humane Sociations i Newark, New Jersey, en dag hittades i soporna chockade dem mer än något annat.


I en plastpåse hittade de en väldigt mager hund, som nästan uteslutande bestod av skinn och ben. Men även om det kanske inte ser så ut på bilderna levde hunden.

När hunden kastades i soporna är oklart. Men tack vare att kunden hade ett mikrochip kunde man identifiera den tidigare ägaren.

Efter räddningen fick hunden namnet Patrick.

Till att börja med var Patrick tvungen att spendera tid på en speciell klinik, eftersom hans liv hängde på en tunn tråd. Undernärda djur som Patrick måste växa upp gradvis eftersom magen inte är van vid mat.

Efter några dagar händer ett mirakel, han blir väldigt mycket piggare och friskare. Patrick är fortfarande mycket svag, men hoppet att han överlever växer för varje dag.

Det kommer dock att ta ett tag innan Patrick är helt återhämtad. Och trots den kärleksfulla vård han får nu är han fortfarande en blyg hund som är livrädd för främlingar.

Idag är Patrick en frisk och fin hund. Han utstrålar tacksamhet och kärlek och älskar den nya ägaren som har adopterat honom.

Hur någon kunde göra så här med Patrick är långt över min förståelse. Men lyckligtvis fick han äntligen möjligheten att uppleva ett ordentligt hundliv, med glädje, humor och kärlek.

Idag vet Patricks tacksamhet och kärlek inga gränser. Han har lärt sig att lita på de människor som förtjänar det.

Dela gärna den här artikeln med dina vänner på Facebook!