Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Hon somnade i sängen med något vi alla använder varje dag! Nu vill hon varna alla!

Mobiler har blivit en stor del av våra liv, oavsett om vi vill eller inte. Vi har dem med oss ​​överallt, även i badrummet. Vi går inte någonstans utan att ha den i din handväska, ficka eller hand.


Vi minns alla när iphone var en av de första smarta telefonerna som kom ut på marknaden, men tänk vad mycket som har hänt sedan dess. Det är faktiskt tio år sedan den första Iphone kom på marknaden, den banade vägen för många andra tillverkare. Ingen visste vid den tiden hur mycket dessa elektronikprylar skulle betyda för våra liv.

Vi använder ofta mobiltelefonen som väckarklocka, och många passar samtidigt på att ladda telefonen på natten.

En kvinna från Australien, vid namn Melanie Tan Pelaez somnade med telefonen i handen när den var på laddning. Plötsligt vaknade hon och hade brännskador över hela armen.

Så här beskriver Melanie händelsen:

Jag hade precis köpt mig en ny Iphone 7. Jag var väldigt trött och låg i sängen för att koppla av lite, och så tittade jag på telefonen.
Jag blev trött och somnade plötsligt. Jag hade anslutit laddaren innan jag somnade. Plötsligt vaknade jag på natten med extrem smärta i armen, utstrålade värme och det var som om någon stuckit 1000 knivar i min arm. Jag hade faktiskt svårt att andas, så det var smärtsamt.

Var försiktig så att du inte råkar ut för detsamma. Somna aldrig med din mobiltelefon medan den är på laddning, telefonen kan bli väldigt varm medan den laddas.

Dela gärna detta med alla du känner så att fler blir medvetna om den okända faran!