Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Hon serverar den griniga mannen varje dag. Men när han dör, får hon veta vem han egentligen är!

Servitrisen Melina Salazar från Brownsville, Texas, är en expert på att hålla huvudet kallt och alltid ge den bästa servicen hon kan – även om gästerna kan vara otrevliga ibland. Men en speciell kund var ovanligt svår att hantera.


Varje dag kom samma gamla man till lunchen i restaurangen Melina arbetar i – och varje dag hade han något att klaga på. Mannen, kallad Walter “Buck” Swords, är en 89-årig krigsveteran. Även om han är en lojal kund ser många av de anställda honom som en mardröm. Men inte Melina. Till sist var hon den enda servitrisen som var villig att tjäna mannen.

Melina tjänade mannen varje dag, men ett stort leende och hon lyssnade på hans klagomål och dåliga humör. Detta höll på i sju år.

Men en dag kom Walter inte dit. Då började Melina bli orolig. Och när han inte heller anlände nästa dag, började hon kontrollera de lokala dödsannonserna – och de bekräftade vad hon fruktade: Walter var död.

Några dagar senare kom en advokat in i restaurangen som ville prata med Melina. Och Melina kunde inte tro på vad han hade att säga: Walter hade lämnat ett arv åt henne. $ 50 000 (cirka 400 000 kr) och en bil!

För Melina var det bara naturligt att behandla alla gäster med respekt och vänlighet, inklusive Walter. Men det visade sig att Melina var den enda trevliga personen i Walters liv.

I videon nedan berättar Melina den otroliga historien.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!