Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Hon fäster ett gummiband i bilens luftventil. 5 sekunder senare tror man inte sina ögon!

Ibland ser man saker som till en början kan verkar lite konstiga, men som senare visar sig vara genialiska. Du ska nu få se något precis sådant. Tjejen stoppar in ett gummiband i bilens luftventil.


Och 10 sekunder senare tror man inte sina ögon. Först tycker man kanske att det är lite konstigt att stoppa in ett gummiband just där, men när man ser hur bra det funkar så har man inga invändningar.

Du har säkert upplevt detta någon gång, du är ute och kör bil och samtidigt så använder du gps:en eller karta på mobilen. Enligt lag får man inte hålla mobilen samtidigt som man kör, och lägger man den i sätet bredvid så bara åker den omkring. Men genom att använda ett vanligt gummiband kan du lösa detta problem.

Till en början ser det lite märkligt ut att stoppa in ett gummiband i bilens fläkt, men när man ser resultatet chockas man!

Genom att ha ett enkelt gummiband till hands så kan du enkelt fästa mobilen. Efter att jag såg detta så kommer i alla fall jag alltid göra detta. Och glöm inte att du absolut inte får hålla i mobilen samtidigt som du kör, det ger höga böter och är livsfarligt. Därför är detta gummibands-trick så otroligt smart.

Dela detta otroligt smarta knep med dina vänner! Och lämna en kommentar om du kommer använda dig av detta eller inte.