Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Han vägde 300 kg och kunde inte lämna huset. Men se nu förändringen 600 dagar senare!

Ronnie Brower hade alltid varit överviktig. Han åt dåligt och mat var hans enda tröst. Men ju mer han åt, desto värre kände han sig. Allt blev en ond cirkel.

Han kunde tidigare äta en hel pizza, 20 ostburgare och pommes frites – i en enda måltid! I slutändan vägde Ronnie 300 kg och lyckades inte ens lämna sitt hus.


Men han tog ett viktigt beslut. Ronnie ville inte dö i sängen hemma i sitt hus. Han bestämde sig för att ändra sitt liv helt.

Två år senare hade han förvandlat mycket mer än bara hans kropp. Idag ser Ronnie ut som en helt annan person, och det är omöjligt att inte inspireras av hans otroliga resa.

För Ronnie finns det särskilt två kvinnor som har spelat en viktig roll i hans väg till ett hälsosammare liv. En av dem är artisten Taylor Swift.

Det var i hennes musik som Ronnie hittade motivationen att börja röra sig. Inledningsvis gick det tungt och långsamt. Ronnie kämpade med att gå, och varje rörelse var en utmaning för hans enorma kropp. Men ju mer han tränade, desto lättare blev det.

Men han hade fortfarande ett problem: Efter att ha tappat så mycket vikt, hade han extremt lös kroppshud.

Därför genomgick han en omfattande operation och hade 15 kilo överflödigt hud avlägsnats. Han har många ärr, men han bryr sig inte. Han skämtar bara att han har blivit biten av en haj.

Efter operationen känns Ronnie som en ny person. I videoklippet nedan kan du se när visar upp sin nya kropp och sitt nya liv.

Dela gärna artikeln om du beundrar den otroliga vilja och styrka Ronnie har visat!