Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Fyraåringen avslöjar pappans hemlighet i skolan! Då slänger sig läraren på telefonen!

En lärare i USA, Iowa, vid namn Nancy Bleuer vill att hennes elever ska lyckas så bra som möjligt. Och hon gör allt hon kan för att det ska bli verklighet.


En dag såg hon att en av sina elever var ovanligt trött, och hon reagerade direkt på att något måste vara fel.

Det visade sig att fadern till Camden är allvarligt sjuk. 34 år Darreld Petersen har en allvarlig njursvikt, och hans njurar arbetar bara till 20 procent. När Nancy insåg hur illa det var för honom, ringde hon honom omedelbart för att försöka hjälpa till.

Och hjälpa till gjorde hon. Medan andra goda människor kanske hade erbjudit sig att gå ut med hunden, laga mat, eller vara barnvakt, tog Nancy det ett steg längre: Hon erbjöd pappan sin egen njure.

Sjukhuset tog några tester och upptäckte att hon var en perfekt match för Darreld.

Både liten Camden och hans pappa var chockad och glad över Nancys otroliga erbjudande. Hon räddade livet på Darreld!

”Det är helt fantastiskt. Det finns människor som väntar varje dag på en njure eller andra organ. Jag skulle önska att det fanns fler människor som henne. Hon ger mig en andra chans i livet. ”

När Darreld fick veta att Nancy skulle donera en njure till honom, kom han och Camden till skolan nästa dag med blommor till henne. Den lilla pojken är otroligt rörd och lättad över att hans lärare kommer att rädda livet på hans far!

Tänk på att det finns sådana goda människor i världen! Det finns människor som Nancy som gör den här världen till en bättre plats, och vi kan bara önska att fler var som henne!

Dela den här artikeln för att hylla denna otroliga lärare!