Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Flygvärdinnan höll hemligheten i 15 år. När piloten upptäcker sanningen avslöjas allt!

38-åriga Jennifer Stansel är flygvärdinna och var nära att dö efter en flygning.

Jennifer har haft njurproblem i 15 år, som kom efter att hon fick diagnosen lupus, en autoimmun inflammatorisk sjukdom som får immunsystemet att attackera kroppen.


Hon kollapsade plötsligt under en flygning i mars i fjol. Hon hade ignorerat symptomen för länge.

Jennifer kunde inte fortsätta arbeta och åkte direkt till sjukhuset så snart de landade. På sjukhuset fick hon höra: Hon behövde en ny njure omedelbart.

Jennifer sattes på en givarlista, men eftersom hennes situation var så dålig försökte hon också nå ut till vänner och familj för att se om de kunde hjälpa.

Och det är där kapten Jodi Harskamp, ​​piloten som flög planet när Jennifer kollapsade, kommer in i bilden. Hon kontaktade Jennifer och sjukhuset och erbjöd att donera en njure. De två kvinnorna hade blivit vänner ett par år tidigare, när Jodis hus hade brunnit ner och Jennifer kom med lasagne, dryck och stöd efter den tragiska händelsen. Sedan dess har de två varit goda vänner.

Tester gjordes för att se om Jodis njure kunde användas av Jennifer – och lyckligtvis funkade det!

De två kvinnorna åkte till Seattle, där den fem timmars operationen skulle äga rum. Jennifers tillstånd hade förvärrats och hennes njurar arbetade bara med 6 procent av normal kapacitet.

Att donera en njure är ingen bagatell, men piloten Jodi har ett positivt sätt att se på det:

“Jag menar, jag ger bort en njure. Hon får leva. Jag skulle säga att det är en ganska rättvis byteshandel, håller inte du med? ”Berättar hon för Fox19.

Så otroligt tur att Jennifer hade en så bra kollega och vän som Jodi med sig när detta hände! Ibland förlorar du troen på mänskligheten, men jag hoppas att sådana berättelser som denna hjälper oss att se det goda i livet igen – och att det kan inspirera oss att bli bättre människor själva!

Dela gärna denna fantastiska historia med dina vänner på Facebook!