Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Flickan skriker högt efter hjälp. När tonåringar förstår varför agerar de omedelbart!

Att förbereda sig för chockerande stunder i livet är praktiskt taget omöjligt. Därför är det desto mer imponerande att denna reaktion kom från någon som fortfarande går i grundskolan.

Syskon Delicia, Brenden och Owen Wright från Spokane i Washington besökte en familjvän i den fridfulla staden Sprague. Delicia är 8 år, Brenden 10 år, och de körde barnvagnen med 22 månader gamla Owen i.


De tre barnen var i en park nära huset och lekte när en konstig ung man med mustasch och glasögon kom till dem. Han verkade vänlig, men Delicia och Brenden var skeptiska till honom.

“Han sa:” Jag är bra med barn och är själv barnvakt. ” Han lät trevligt, men var inte det. ” säger Delicia.

Plötsligt lyftte den unge mannen Owen från barnvagnen – och började springa.

Syskon blev livrädda men reagerade omedelbart. Delicia sprang efter mannen och ropade högt efter hjälp.

Elden följde också efter. Delicias rop om hjälp nådde Isaac Yow och Andrew Crain, två tonåringar som var i närheten. När de insåg vad som hände började de också springa efter kidnapparen.

När kidnapparen upptäckte att han hade fler människor bakom sig, gav han upp. Han lade Owen ner på marken och sprang vidare. Lyckligtvis var Owen oskadd.

En övervakningskamera utanför en butik fångade delar av jakten på film. Michael Wright, far till de tre barnen, är mycket stolt över sina barn efter att ha sett de skrämmande bilderna.

”Det viktigaste är att min familj är säker. Hade det inte varit för mina små superhjältar och de två tonårspojkarna, skulle vi förmodligen aldrig sett Owen igen. ” säger han.

När polisen visade de två tonåringarna bilderna kunde de snabbt identifiera kidnapparen. Det var faktiskt en 15 år gammal pojke från området som hade försökt gömma sig bakom en mössa och ett par glasögon.

Pojken erkände och dömdes till över ett år i ungdomsfängelse. Familjen Wright är lättad över att pojken blev fångad och att han inte längre utgör ett hot mot deras eller andras barn.

Se videoklippet av den dramatiska jakten nedan.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!