Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Flickan är den enda i familjen som överlevde branden. När bilden av henne visas, händer det otroliga!

Safyre Terry var bara 5 år gammal när någon satte eld på gården hon och hennes familj bodde i. Hon bodde med sin far, syster och två bröder.

När brandmän anlände, hittade de hennes familjs döda kroppar, och hon själv hade själv brännskador på 75 procent av kroppen. Det var mycket oklart om hon skulle överleva.


Men den lilla flickan kämpade hårt, och även om hon var tvungen att amputera en hand och en fot, hade hon alltid ett stort leende på munnen.

Eftersom hon inte hade en mamma var det hennes moster, Liz Dolder, som blev den nya vårdnadshavaren.

Trots att Safyre nästan inte har någon familj kvar, älskar hon julen. En dag, när julen närmade sig, köpte hennes moster en julgran att hänga på alla julkort.

Men Safyre trodde att de inte skulle fylla julgranen med korten de fick i posten.

Då fick Liz en idé: Hon publicerade en bild av Safyre på Facebook och frågade om hennes vänner kunde skicka henne en julhälsning.

Vad som hade hänt då hade hon aldrig föreställt sig.

Människor över hela USA började skicka kort och paket till den lilla flickan och så småningom var de tvungna att få hjälp med att öppna alla brev. Även efter jul fortsatte gåvor och kort att komma.

Safyre fick uppskattningsvis totalt över två miljoner brev och hälsningar. Trots att hon förlorat nästan allt i livet, vaknar hon nu upp med ett stort leende om munnen varje dag.

Träffa den fantastiska flickan i videon nedan.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!