Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

En kvinna går in i en butik. Men hur hon behandlas av butikschefen? Jag är chockad!

En butiksanställd upplevde något så rörande att han bara var tvungen att dela historien på internet.

På Reddit delar han historien som nu berör alla djupt.


“Låt mig berätta en historia om min chef. Han är ca. 1,90 meter hög och har en relativt stor kroppsbyggnad. De flesta tycker att han är lite skrämmande. Det du ska höra om nu bevisar att han är en väldigt snäll kille.

När detta hände hade jag bara jobbat här i 7 månader. En dag kom en kvinna med två barn in i butiken. Barnen var ungefär 2 och 5 år gamla. Mamma såg trött ut. Håret var slitet och hon såg ut som om hon hade sömn att ta igen. Hon kom fram till mig och bad att få tala med ägaren. Jag ringde min chef, som kom och pratade med kvinnan. Det var en ganska tyst dag på jobbet och där jag stod kunde jag höra deras samtal. 
Kvinnan berättade för min chef att hon just flyttat hit från grannstaden för att komma bort från sin hemska ex make. Med hjälp av sina vänner fick hon en lägenhet, men hon hade inte mat till sig själv och barnen. Så hon bad min chef om hjälp.

Min chef tvekade inte. Han bad henne ta en vagn, fylla den med mat och sedan gå till kassören. En halvtimme senare anländer hon till kassan och min chef säger att jag ska scanna in alla föremål som vanligt. Sedan tar han fram sin egen plånbok och betalar för varorna.

Chefen tar mig till sitt kontor ett ögonblick och frågar om jag kan hjälpa kvinnan att bära varorna till sin bil. Han vill också att jag ska ge henne ett brev som han hade skrivit. 
Jag gör det och bär varorna till bilen. Jag överlämnar brevet och hon börjar läsa. Hon gråter. Jag frågar om allt är okej. Hon gav mig brevet utan att säga ett ord.

I anteckningen beklagade han att kvinnan befann sig i en så svår situation. Vidare sades det att om hon behövde ett jobb kunde hon dyka upp på några dagar senare och börja arbeta i butiken. Han skrev också att det bara var att ringa om hon behövde hjälp med barnen. 

Kvinnan dök upp några dagar senare och hon arbetar fortfarande i butiken. Hon är en av de trevligaste kvinnorna jag känner och den här historien är ett exempel på varför jag älskar min arbetsplats.

DELA gärna denna rörande berättelse på Facebook.