Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Elevernas favoritlärare förlorade kampen mot cancern. Då uppfyller de hennes sista önskan:

Tammy Waddell var en glad, godhjärtad och inspirerande lärare som var en favorit bland alla elever under sina över 30 år på skolan. Strax innan hon dog hade hon en sista önskan – vad eleverna gjorde då var så vackert att alla brast ut i gråt på begravningen.

När 58-åriga Tammy fick det hemska beskedet att hon hade cancer, tänkte hon aldrig förlora kampen mot den dödliga sjukdomen. Hon fortsatte att undervisa så länge som möjligt, men snart var hon tvungen att ge upp för att fokusera på sin hälsa.


Hon kämpade mot sjukdomen med kemoterapi, men behandlingen fick immunförsvaret att bli så svagt att hon ständigt fick hemska infektioner. Dessa skulle senare utvecklas till en dödlig lunginflammation som så småningom kostade henne livet.

Bara veckor innan hon dog insåg Tammy för första gången att detta kanske inte skulle gå hennes väg. Då berättade hon för sin familj vad hon ville ha på begravningen.

Hennes sista önskan har nu fått världen att brista ut i gråt. Tammy ville inte ha några blommor vid hennes begravning. Hon ville att de som skulle komma skulle ha med något som hon tyckte var mycket trevligare: Ryggsäckar – fyllda med allt du behöver till skolan. Hon ville sedan att dessa ryggsäckar skulle doneras till fattiga skolbarn.

Den godhjärtade läraren dog omgiven av sin kära familj. Över 100 kollegor och studenter kom till Tammys begravning för att uppfylla hennes sista önskan. Istället för blommor tog de med färgglada ryggsäckar med skolmaterial inuti.

Hennes familj blev så rörd av elevernas trevliga gest att de publicerade bilder från kyrkan på sociala medier, och snart delades bilderna över hela världen.

Då hände det fantastiska.

Plötsligt fick familjen ännu fler fulla ryggsäckar av människor över hela världen som hade inspirerats av Tammy och hennes elever!

Hon har berört tusentals människor över hela världen med sin osjälviska sista önskan, och hennes familj får styrka och tröst från bra människor som fortsätter att donera ryggsäckar till hennes ära.

Vilken underbar person. Dela gärna denna rörande berättelse med dina vänner på Facebook om du också håller med!