Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Drick en tesked bakpulver med vatten, då sker den HÄR otroliga effekten!

Just urinvägarna är ett ställe man aldrig vill få en infektion. Det kan både vara otroligt smärtsamt och farligt. Infektionen kan lätt ta sig till njurarna vilket kan leda till hemska saker.


En infektion orsakas av bakterier, men kan oftast tas bort med huskurer. Du ska nu få lära dig några som kan vara till stor hjälp:

  1. Persiljevatten: Detta är kur som gör att du kissar mer än vanligt. Detta är mycket bra för att behandla UVI. Receptet för persiljete: 1 kopp hackad persilja (30-40 g), två koppar kokande vatten (240-475ml). Låt bladen sjuda i 6-10 minuter och sila sedan bladen. Drick när det är är varmt.
  2. Gurka: Gurkan består till största del av vatten, därför är den så bra vid UVI. Du bör äta gurka och dricka cirka 8 glas vatten per dag.
  3. Ingefärste: Ingefära är en bra krydda, och den är också antiinflammatorisk så det kan hjälpa dig att ta bort smärtan.
  4.  
  5. Pepparrot: En ingrediens som har många fördelar. Den kan”döda” bakterier. Du måste äta en tesked riven, färsk pepparrot, två gånger dagligen.
  6. Kombucha och surkål: Äter du ingredienser så kommer det att hjälpa de goda bakterierna och ta bort dåliga, infektionsframkallande bakterier.
  7. Bakpulver och vatten: Detta är en av de mest effektiva knepen. Om du konsumerra detta kommer du att hjälpa dig själv något enormt. Du behöver dricka en tesked bakpulver och 8 dl vatten.
  8. Tranbärsjuice: Tranbärsjuice är en väl beprövad huskur som kan hjälpa dig att ta bort infektion i urinvägarna.

Dela gärna dessa tips med dina vänner på Facebook!