Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Barnmorskan ser magen på den skadade kvinnan. Då berättar hon de hemska nyheterna!

Emma Fairbairn hade allt en kvinna kunde drömma om. Den unga brittiska kvinnan var sex månader gravid och kunde inte vänta med att välkomna sin lilla son. Graviditeten gick bra och Emma såg fram emot att hålla sitt första barn.

Men sedan kom den hemska dagen – dagen då allt förändrades, för alltid.


Emma var inblandad i en allvarlig bilolycka. Räddningsarbetarna var snabbt på plats och körde henne till närmaste sjukhus. Hon var orolig för barnet, men i ambulansen kunde hon känna att han sparkade.

Nästa morgon skulle barnmorskan undersöka barnet.

Då fick Emma meddelandet som inga föräldrar vill höra: Barnet hade ingen hjärtfrekvens. Det fanns inga tecken på liv. Emma var i chock – då fick hon det värsta beskedet någonsin: Hon var tvungen att föda sitt döda barn.

28 maj 2017 kom en liten Flynn till världen. Han vägde bara 632 gram och öppnade aldrig ögonen. Men Emma älskar honom över allt annat. Hon publicerade några bilder på Facebook med några rörande ord:

”De senaste 27 timmarna har varit de värsta i mitt liv. Att veta att han är borta och att jag aldrig får öppna hans ögon, gråta eller ta sina första steg. Hans lilla kropp klarade inte smärtan och belastningen av den fruktansvärda olyckan. Och det fanns ingenting vi kunde göra för att rädda honom. Trots att min kropp var där för att skydda honom. Vila i frid. ”

Förhoppningsvis får Emma det stöd och kärlek hon behöver. Lyckligtvis har hon en stor familj och många vänner.

Dela gärna denna artikel för att visa ditt stöd till Emma.