Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

Barnflickan känner att något är fel. Då visar kameran den hemska sanningen!

När du tar hand om ditt barn eller arbetar som barnflicka har du ett stort ansvar. Även om du inte är mamman eller fadern till barnet själv, kommer du att älska barnet du tar hand om och vill inte att något ska hända dem.

Vi har tidigare hört många berättelser om vårdgivare som har missbrukat det förtroende som deras föräldrar har gett dem och som har skadat, skrämt eller plågat de barn som de har haft ansvar för. Men den här historien är precis tvärtom.


Pappan Jonathan Lai i Kalifornien tackar ödet för att han anlitade Jenna Lee Baker för att ta hand om sin 3-åriga son. Han och hans fru var alltid nöjda med henne, men den 31 juli upptäckte familjen verkligen hur lyckliga de var som hade henne.

Jenna och den lilla pojken hade precis varit ute på ett litet ärende när de återvände till familjens hus i Orange County, Kalifornien. Barnflickan låser upp och pojken springer in i huset till hans leksaker i köket.

Men så fort Jenna satte foten in i huset insåg hon att något inte stämde. Hennes magkänsla att något var oerhört fel, men hon kunde inte sätta fingret på det.

Se i videoklippet vad som var fel, och dela gärna detta med dina vänner.