Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

9-åriga pojken mobbas varje dag – men då avslöjar mamman något hemskt

Att mobbning får förekomma år 2020 är fruktansvärt. Med tanke på hur långt utvecklingen har kommit i världen borde detta vara borta för länge sedan.


Men en del människor verkar ha svårt att begripa hur man behandlar andra medmänniskor. Det du ska få höra om nu har gjort tusentals människor upprörda.

Det är en mamma från Australien som har delat en video på sin Facebook där hennes 9-årige son, Quaden, sitter och ber henne få ta livet av sig. Detta på grund av att han varje dag blir mobbad för att han är kortväxt, skriver Daily Mail.

I videon hör vi Quaden säga:

 – Ge mig ett rep, jag vill ta livet av mig.

 – Jag vill bara hugga mig själv i hjärtat… Jag vill att någon dödar mig.

Det skär verkligen i hjärtat, och mamman fortsätter berätta:

  – Jag hämtade just min son från skolan och fick se hur han blev mobbad. Så jag ringde rektorn och jag vill att folk ska veta att detta är effekterna av mobbning. Detta är vad mobbning gör, säger mamman och fortsätter:

  – Kan ni snälla utbilda era barn, era familjer, era vänner, för att allt som krävs är ett till tillfälle.. och ni undrar varför barn tar livet av sig.

  – Det här är hur mobbning påverkar en 9-årig pojke som bara vill gå till skolan, få en utbildning och ha roligt, men varje j*vla dag händer någonting.

Mamman video har delats flera miljoner gånger och mamman har fått tusentals fina meddelanden från folk över hela världen.

Dela gärna detta vidare för att visa ditt stöd för pojken. Mobbning är aldrig okej.