Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

4 pojkar mobbar den gamla kvinnan tills hon gråter. Men efteråt händer det OTROLIGA!

Karen Klein upplevde vid 68 års ålder en hemsk form av mobbning, i form av hån och hot från en grupp skolpojkar när hon satt i bussen.

Karen har arbetat som busschaufför tidigare men även som en typ av bussvakt för att se till att barnen på bussen har det bra. Men dessa pojkar som nästan är unga tonåringar gjorde något hemskt.


Pojkarna kallade henne fet, svett, ful och fattig och frågar henne var hon bor så att de kan knacka på hennes dörr, bryta in sig och stjäla från henne. De säger att hon är så ful att ingen vill vara med henne och att hennes familj antagligen har sagt upp bekantskapen för att undvika att vara med henne. Detta gör extra ont för Karen: Hennes son tog sitt eget liv för 10 år sedan.

Karen försöker så gott hon kan ignorera dem och vara vuxen i situationen, men de ger inte upp. Tvärtom blir pojkarna mer och mer elaka och så småningom rinner börjar Karen gråta. Pojkarna fortsätter utan ånger eller skuld.

För att göra saken värre, filmer pojkarna henne under hela resan. De vill visa hur coola och tuffa de är genom att publicera videon där de mobbar och plågar Karen.

25 år gamla Max Sidorow från Kanada såg filmen. Han har upplevt mobbning själv och startade en kampanj för att samla in pengar för att skicka Karen på en härlig semester. 

Snart hade över 32 000 människor från 84 länder och alla 50 stater i USA donerat pengar till henne för att visa sitt stöd.

Karen blev helt överväldigad av främlingarnas vänlighet. Den ödmjuka kvinnan kände inte att hon förtjänade alla de pengarna, så hon beslutade snabbt att donera en stor del av pengarna till forskning till Downs syndrom. Anledningen? Hennes älskade barnbarn har Downs, och hon vill inte annat än att hjälpa honom, och andra som han, att få det bättre. En annan del av pengarna gav hon till en förening som arbetar mot mobbning.

Karen är oerhört tacksam för den hjälp hon fick från Max efter incidenten: ”Vilken trevlig person. Och inte minst, osjälvisk! “

25-åringen förvandlade en grym händelse till något vackert: Han visade henne att det alltid finns mycket fler goda människor än onda i världen, och att vi tillsammans är starkare än mobbarna.

Pojkarna blev kontaktade av sociala myndigheter och måste nu göra hushållsarbete hemma som straff för den skada som de har orsakat 68-åringen. Karen å andra sidan tog sin familj på en resa till Disneyland och är lyckligare än någonsin.

Vi älskar historier med ett lyckligt slut! DELA om du också gör det.