Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

2-åringen är täckt av röda prickar. Hans diagnos är hemsk!

Det är en fruktansvärd syn: Den två år gamla Jasper Allen från Cambridgeshire, England, är täckt med röda prickar. När Sarahs mamma går till sjukhuset med honom, avvisas hon eftersom Jasper inte är “tillräckligt dålig.” Bilderna, tagna av Sarah, visar tydligt något annat.


Utslagen börjar och förvärras. Två dagar efter att han avvisats av läkaren tar Sarah tillbaka den lilla pojken till sjukhuset. Då är läkarna också chockade. De har aldrig upplevt ett så allvarligt fall av vattkoppor.

Jasper stannar på kliniken i fem dagar. Han får flytande infusionsvätskor, antibiotika och smärtstillande medel medan kroppen kämpar mot det farliga viruset. Hans fall är så dramatiskt att läkare vill dokumentera det för vidare forskning. Efter fem långa dagar är hans tillstånd slutligen stabilt.

Eftersom vattkoppor-vaccinet inte täcks av försäkring, tänkte Sarah att det inte skulle vara så illa om hennes lilla fick vattkoppor. Hon trodde aldrig vilket pris han var tvungen att betala för det. Nu kritiserar hon regeringen för att inte alla barn vaccineras mot vattkoppor som standard. “Inget barn ska lida så. Jasper var inte frisk! Föreställ dig vad som skulle ha hänt med ett barn med ett försvagat immunförsvar. ” Många barn får vattkoppor, men aldrig så här mycket.

Sarah är glad att hennes son klarade sig. 

“Det är så hemskt att se sitt eget barn lida, så jag vill uppmärksamma denna fråga. Andra föräldrar till barn ska aldrig behöva leva genom den här situationen. ”Jasper undersöks regelbundet för att se till att han inte har fått någon permanent skada. Lyckligtvis är han frisk idag!

Dela gärna detta vidare med dina vänner så fler får reda på det.