Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

13-åringen tog sitt eget liv. Då hittar mamman brevet som avslöjar sanningen

Cassidy Trevan från Melbourne, Australien visste precis hur mobbning kändes. Hon hade blivit mobbad länge, mest mentalt, men också fysiskt.


Hon kallades ful, blev attackerad både i skolan och online och till och med familjens hus blev vandaliserat.

Det blev så illa att hon inte längre kunde gå i skolan. Det var helt enkelt för svårt. Trots samtal med mobbarna blev ingenting bättre.

Efter en hel termin hemifrån från skolan, med samtal och hjälp, var Cassidy äntligen redo att försöka igen i skolan. Först skulle hon vara där 2 dagar i veckan för att vänja sig.

Flickorna som hade varit ledsna för henne. De ville bli vänner med henne nu. De frågade om hon ville gå med på en festival.

Naturligtvis skulle hon göra det. Hon hade fryst ut så länge att önskan att få vänner var för stor för att hon skulle kunna säga nej.

Men Cassidy visste inte att flickorna hade en plan, grymare än någon kunde föreställa sig. De tog Cassidy till ett närliggande hus, där de hade ordnat att två äldre pojkar skulle förgripa sig på henne.

Cassidy vara bara 13 år gammal. Cassidy rapporterade händelsen, men var för rädd för att vittna. Och eftersom hon inte ville vittna, fanns det inget som polisen kunde göra – och alla inblandade slapp därmed straff.

Cassidys mor, Linda, såg till att hon kunde byta skola och att de flyttade. Men mobbarna kom alltid tillbaka till henne på något sätt. De attackerade henne i mataffären och hittade alltid nya elaka sätt att reta henne på.

Linda gjorde allt hon kunde, men till slut orkade inte Cassidy mer. En dag i december tog hon sitt eget liv.

Efter självmordet hittade Linda ett brev skrivet av sin dotter. Ett brev där Cassidy skrev att hon inte stod ut mer, och att hon var beskriven på att ingen i skolan hade hjälp henne, trots att många sett att hon blivit mobbad.

Ingen ska behöva bli mobbad. Vi måste arbeta tillsammans. Barn, föräldrar och lärare. Alla måste hjälpa varandra att få slut på mobbning. Ingen ska behöva vara ensam.

Dela gärna detta vidare för att visa Cassidy ditt stöd.

Vila i frid älskade du.