Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

12-årig pojke hoppade studsmatta – nu varnar sjukhuset ALLA

Det är många barn som redan har och önskar sig en studsmatta. Att vara ute och hoppa i trädgården är något som kan vara otroligt roligt, och dessutom hälsosamt eftersom man rör på kroppen.


Men studsmattorna kan också vara farliga. 12-årige Jamie berättar för SWNS TV om hur han hoppade studsmatta hos en vän när han tyckte att det vore roligt om de alla kunde hoppa samtidigt. Men det slutade inte bra.

”Jag kände något väldigt konstigt i min rygg, och det visade sig vara en fjäder”, säger Jamie i en intervju med Fox 32 News.

Den stora metallfjädern hade lossnat och skjutits ut från studsmattan i cirka 70 kilometer i timmen, för att pierca pojkens rygg genom att gå in hela sex centimeter, enligt Louth Leader.

Jamie vill tillsammans med sjukhuset varna andra:

”Jag vill att folk ska vara medvetna om hur farliga studsmattor kan vara om inte springor eller hål är övertäckta”, säger Jamie.

”Fjädern hade lossnat från trampolin som en kula. Om det hade träffat någon annanstans på Jamies kropp, i hans huvud eller hals, kunde vi ha förlorat honom.”

Vilken tur att Jamie klarade sig! Dela gärna detta vidare så fler får reda på farorna med att hoppa flera åt gången på en studsmatta.