Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

10 tecknade djur från filmer – så skulle dom se ut som människor!

Vi är många som har tittat på tecknade filmer sedan vi var barn. Men faktum är att dom är så bra att man faktiskt tittar minst lika mycket i vuxen ålder känns det som. Ofta är figurerna i tecknade filmer just djur och dom finns ju inte alls på riktigt. Men hur hade djuren sett ut som människor? För första gången ska du nu få se hur djuren hade sett ut om man hade gjort dom som människor istället.


En del av dessa människor du ska få se nu är faktiskt skrämmande lika en del figurer och det är svårt att inte lägga märke till likheterna.

Så gör dig beredd på att få se 10 djur som nu har blivit förvandlade till människor! (Eller i alla fall är ganska lika om man har fantasi).

Hur hade våra mest älskade tecknade djur sett ut som människor?

För första gången ska du nu få se det!

En del passar nästan bättre som människor än djur. Men det är ändå lite märkligt att se eftersom man växt upp med att dessa figurer är djur och inget annat. Se alla 10 djur som blivit människor i videoklippet här under och lämna gärna en kommentar om vad du tyckte. Var dom väldigt lika, eller tyckte du inte alls att dom påminde om varandra?

Glöm inte att DELA detta med dina vänner så dom också får se detta! Det vill dom garanterat inte missa.

Add comment