Nyhetsmedia - Virala och hjärtskärande nyheter dygnet runt

10 tecken på att du är i en ohälsosam relation!

Vi alla vill ju hitta den där perfekta kärleken, som vi kan leva med tills livet tar slut. Men att hitta den rätte kan vara otroligt svårt och ta lång tid. Kanske har man ett förhållande redan men ställer sig frågan om det verkligen är rätt. Det finns 10 tecken viktiga tecken på att du är i en ohälsosam relation!. Här nedan går vi igenom alla dessa saker som du kan ta med dig i din jakt på den rätta.


1. Respekt och intolerans.

Om du är tillsammans med någon så ska personen alltid stötta dig, om personen däremot säger emot och säger att du har fel hela tiden är det inget bra tecken.
Självklart kan man ha olika åsikter i ett förhållande, men att hela tiden motarbeta dig är inte okej.2. Uppmuntrande och styrning.

En bra partner uppmuntrar till att prova nya saker och hela tiden utvecklas. Men tvingar personen dig att göra något som du inte vill är det inte okej.

3. Ärlig vs grym.

En ärlig och kärleksfull partner kommer alltid vara ärlig mot dig. Personen kommer aldrig hitta på massa konstiga saker eftersom han är så trygg i sig själv att han inte behöver det.
Han kommer även kunna säga sanningen till dig även om det svider. Men han vill bara ditt bästa. En personen som däremot ljuger och där man får dra ut svaren är inte något bra.

Det finns 10 viktiga tecken på att du är i en ohälsosam relation!

Dessa tecken ska du aldrig ignorera.
4. Skyddande vs. ägande.

En partner som är skyddande genom att följa en hem från bussen exempelvis, det är väldigt bra. Men en som hindrar dig från att göra saker och hela tiden ska ha koll på dig är oacceptabelt.

5. Allvarlig vs. intresserad.

En partner som bara vill prata när det passar den själv är inte något att satsa på. Den måste även kunna ta sig tid när du behöver prata, trots att personen kanske inte vill just då. Det hela handlar om att ställa upp och visa att man alltid finns där, oavsett när det är.

Se resten av alla dessa viktiga tecken i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner!

Lycka till med kärleken.

Se alla tecken här under: